7.11.11

Què fem?

Cinc recomanacions prou interessants -potser no les més comercials- per a la setmana que just comencem. Esperem que us agradin! 

Sílvia Perez Cruz
Hem de confessar que, per a nosaltres, la cantant empordanesa és una debilitat. I ens posa de bon humor saber que continua cantant. En aquesta ocasió al Teatre Municipal de Girona, dins la Temporada Alta, dijous a les 21:00h. Els preus van dels 8 als 28 euros però creieu-nos que val la pena.  

Els Pets
No podíem obviar tampoc un dels clàssics més clàssics. Ja els vam recomanar la setmana passada, però si divendres al vespre no teniu plans, us fem una proposta: visiteu la bonica ciutat de Mataró i a les onze en punt us planteu a la sala El Clap (C/ Serra i Moret, 6) per acabar la nit ben animats. Entrades anticipades a 12 € i taquilla a 18. 

Obrint pas, KOP i At versaris
Dissabte no us podeu perdre aquest concert si correu per terres gironines. En concret a Salt, a la sala La Mirona (C/ Amnistia Internacional). Actuació solidària amb els presos i preses polítiques catalanes que comptarà amb tres dels conjunts més reivindicatius de l'escena a partir de les 21:00h. Entrades anticipades a 12 i taquilla a 15 €.


Joan Masdeu
Va, aquest pels de Barcelona! Actuació especialment recomanada, ja que el reusenc presenta el seu primer disc en solitari, Casa Murada. Pels més fans de l'ex cantant dels Whsikyn's, dissabte a la Sala Apolo a les 21:00h. Afanyeu-vos a treure entrades (9€ anticipat, 12€ a taquilla)!


High Times, Baratos i La noia i el xic
Finalment, un concert amb tres grups no tan coneguts però que promet. Si voleu gresca, la teniu assegurada a Sant Vicenç dels Horts, en aquest esdeveniment enquadrat dins el Correllengua 2011. Lloc: Teatre de la societat cultural la Vicentina (C/ Rafael de Casanova, 45). Hora, 21:30h. No us el perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada