21.11.11

Què fem?


Arriba el dimarts a l'Està Sonant (i també a la resta del món) i per tant us oferim les cinc recomanacions imprescindibles per a aquesta setmana. No us ho perdeu!


Obeses
La sala Luz de Gas B (C/ Muntaner, 246, Barcelona) acull dijous un dels concerts més interessants de la setmana. Obeses tocarà pels socis del TR3SC, i per tant les entrades són amb invitacions. Afanyeu-vos si no us ho voleu perdre! 


La pegatina
La rumba més rumbera arriba divendres a Terrassa, concretament a la Faktoria d'Arts La Rasa (C/ de la rasa, 64-66) a les 22:00h. Les entrades costen 12 euros anticipades i 14 a taquilla.  


La Locomotora Negra
En motiu del 43è Festival de Jazz de Barcelona, el jazz més pur de la Loco aterra al Palau de la Música (C/ Palau de la Música, 4-6). Si us agrada la música negra nord-americana, aquesta cita és ineludible. Entrades de 18 a 48 €, no us en quedeu sense!


Nyandú i Virus
Els estruços tornen a casa després de guanyar el Sona 9 d'enguany. Tocaran a la Festa Major d'Oristrà (que divendres comptarà amb Rauxa) juntament amb Virus. El concert tindrà lloc a la Sala Polivalent, a la Plaça de Catalunya a les 23:30h.


Manel
I per acabar, Manel continua tocant per les ciutats catalanes. Dissabte els trobarem a Granollers, al Teatre Auditori (C/ Torres i Bages, 50) a les 22:00h. Les entrades van escasses!