12.10.11

La sal de Molins de Rei

Ja som a dimecres i això vol dir que tenim un nou grup emergent que us pot interessar. Aquesta setmana no es tracta d'una formació, sinó d'una jove cantautora. Us presentem, des de Molins de Rei, Irene Terrón.


Pels amants de les veus femenines (si ho sou també de les dones en general us posarem en contacte amb ella), Terrón és tot un descobriment. Us recomanem que torneu a escoltar el vídeo, aquesta vegada amb els ulls tancats. Notareu la diferència. Tot i faltar-li un punt de maduresa, la jove cantant de Molins de Rei aconsegueix crear una atmosfera interessant. Us convidem -si podeu- a assistir als seus concerts i a comprar-li la maqueta que tot just ha tret del forn aquesta setmana. 

Sense fer escarafalls, Irene Terrón és capaç de plantar-se amb només una guitarra a l'escenari i exprimir les possibilitats de la seva veu, que no són poques. La simplicitat instrumental que l'acompanya no és un inconvenient ni tampoc un element negatiu, com passa quan no es té una idea clara de què es vol fer. Al contrari, no es tracta només de rascar. Terrón es construeix un coixí harmònic còmode sobre el qual se'n surt prou bé. 

A nosaltres, personalment, ens ha agradat més quan canta en català que no pas en castellà, però ja sabem que tot són gustos. D'altra banda, creiem que és una veu encara per créixer, i esperem que així sigui. Ens mantidrem alerta a la seva progressió.