28.11.11

Què fem?

Avui dimarts cinc recomanacions pensades per tota la setmana. Pels afortunats que hi pogueu anar, gaudiu-les molt! 


Surfing Sirles i Esperit!
Aquest dijous, dins el festival Temporada Alta, podeu escoltar a la Sala Platea-Tourmix de Girona els grups Surfing Sirles i Esperit!. Les entrades anticipades valen 6€ i a taquilla, 8. No us ho perdeu!

Obrint Pas, Kòdul i Ebri knight
El divendres 2 de desembre, a Valls, teniu l’oportunitat de sentir Obrint Pas en acústic, un format no gaire habitual en aquesta banda. A més, també podreu escoltar l’ska de Kòdul i el rock cèltic d’Ebri knight. Tots aquests grups donen el tret de sortida de les Festes Anyals de la Colla Jove Xiquets de Valls. No us perdeu la combinació de festa i castellers! L’entrada és gratuïta.

Catarres i Llumia
Aquest divendres, a la Sala Stroika de Manresa, toquen els Catarres i Llumia,  grup finalista del concurs Sona 9. Una bona oportunitat per descobrir les cançons dels Catarres, més enllà de Jennifer, i també de conèixer Llumia, un grup amb futur dins del panorama musical català. Les entrades anticipades valen 8€ i a taquilla, 10. 

Cesk Freixas
Un altre concert per divendres! El Casal Boira Baixa de Manlleu celebra el 9è aniversari i ho fa amb l’actuació del cantautor Cesk Freixas. No us oblideu de consultar els altres actes de celebració. L’entrada és gratuïta, no us el perdeu!

Amelie
Aquesta banda que té nom de pel·lícula toca aquest dissabte 3 de desembre, a les 8 del vespre, al Museu del Rock. Us ho recomanem!