4.12.11

Què fem?

Comença l'aqüeducte de la Immaculada Constitució (almenys ho era fins aquest estiu) i és imprescindible saber on faran bona música tot i que va una mica escassa. Aquí teniu l'agenda de la setmana!


Brams i Pastorets Rock
Avui mateix podeu sentir un dels plats forts de la setmana i, a més, gratis. Aquests dos grups actuaran en motiu de les Festes de Sant Andreu del Palomar a la Plaça de Can Fabra de Barcelona. Comença a les 23:00.


Els catarres
Encara amb els nervis del nou disc, Els catarres tocaran al Cool Days Festival Artià. Això serà dimarts a les 20:30 al Teatre d'Artià. L'entrada (12 €) s'ho mereix!


Gertrudis i Bongo Botrako
Vinga, aquest pels qui vulguin gresca! Una combinació que promet i que podreu sentir a l'Stroika de Manresa (Av. dels dolors, 17) per només 10 €. Divendres no tindreu excusa!


The toasters i High times
La Sala El Moscou de Torelló (C/ del Ter, 136) acollirà dissabte les dues formacions. Les entrades van a 10€ anticipades i 12 a taquilla. No hi falteu!


La carxofa i la ceba
I pels qui diumenge a la tarda estigueu avorrits de taaantes festes, acosteu-vos a Vilanova i la Geltrú per veure aquest divertit grup. Serà al Pavelló Municipal a les 19:00 i amb entrada gratuita.