20.1.12

Estimats lectors!

Benvolguts,

Permeteu-nos suposar, que malgrat no haguem gaudit, de presentació oficial (o sí)... Lectors, avui ens permetem una llicència; no parlarem de música, sinó de nosaltres.

Ja portem més de tres mesos de bloc i arriba el moment de fer balanç. Hem tingut temps suficient per conèixer nous grups i adonar-nos que el panorama musical català és ric, genuí i, en definitiva, gaudeix de molt bona salut.

Ens ha fet molt feliços el contacte que hem pogut tenir amb els grups, a través de concerts, però també de mails, twitter i comentaris diversos. Gràcies als lectors també, per haver-nos llegit, comentat i animat a continuar.

Hem intentat fer aquest bloc tan bé com hem sabut, intentant aplicar els nostres coneixements musicals i periodístics per parlar d’un tema que ens apassiona, la música catalana. Fer un bloc requereix un esforç diari, tot i que és una feina que val molt la pena.

No volem que aquesta carta soni a comiat, tot i que us volem dir que a partir de la setmana que ve les actualitzacions no seran diàries. Tot i així, no abandonem el bloc, ens agrada i tenim ganes que segueixi obert.

Moltes gràcies a tots!

Albert i Aina


P.D. No volem acabar aquesta carta sense deixar-vos una cançó, "Seguirem somiant", de Sopa de Cabra. Gràcies una altra vegada.