13.12.11

Què fem?

Com cada dimarts, avui hem triat cinc recomanacions per anar planificant la setmana. Esperem que us agradin!

Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, Joan Colomo i Mazoni
L’emisora amb més música en català, iCat FM, celebra el cinquè aniversari. I ho fa, com no pot ser d’altre manera, amb un concert. Aquest dijous 15 de desembre podreu escoltar a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, Joan Colomo i Mazoni. Podeu demanar les entrades a iCat FM. No us ho perdeu!

Fish Sounds, Nyandú i Cálido Home
Al Centre Artesà de Gràcia us esperen, aquest divendres, Fish Sounds, Nyandú, guanyadors del Sona 9 i Cálido Home. Si encara no coneixeu aquests tres grups, teniu una bona oportunitat per descobrir-los.

El Petit de Cal Eril, Catarres, E-Bastards i altres
Divendres i dissabte us espera el Festival Argila Pop de Quart. Podreu sentir grups coneguts com els Catarres o el Petit de Cal Eril i també tindreu l’oportunitat de descobrir nous grups, ja que tocaran els grups finalistes del concurs de maquetes del festival. Si teniu ganes de festa, no hi falteu!

Pau Vallvé
El músic i productor polifacètic, Pau Vallvé, tanca la gira del disc “2010” a l’Auditori de Barcelona, aquest dissabte. Les entrades valen 15€. És una bon moment per sentir-lo en solitari, perquè a partir del 2012 s’incorpora a la banda que acompanyarà la gira de Maria Coma. Us ho recomanem!

Diada de la rumba
Rumberos! Aquest diumenge no podeu faltar a la Sala Apolo, a partir de les 6 de la tarda. Hi toquen Sabor de Gràcia, La Màlaga, Arrels de Gracia, Gertrudis, Rumba Expresso i tants altres que ens és impossible dir-los tots. L’entrada és gratuïta i la festa assegurada.