16.1.12

Innovadors

La música, com la literatura, és un art que es mou dins d’un horitzó d’expectatives. No contents amb això però, hi ha alguns músics que necessiten ampliar aquest horitzó. De fet, és així com evoluciona l’art.

Avui us presentem dues propostes que d’entrada no tenen res a veure, però sí que són molt innovadores, diferents del que fins ara havíem vist. En primer lloc, coneixem què passa quan s’ajunten Albert Pla i Pascual Comelade.



El resultat és un espectacle oníric, que porta de títol Somiatruites. Acompanyats per diferents músics i pels titelles dels Farrés Brothers, Somiatruites es converteix en un espectacle musical i visual. La música de Pascal Comelade i les lletres d’Albert Pla, queden unides per un fil conductor: les coses que hom pensa quan se’n va dormir, en aquell precís moment en què no s'està ni despert, ni adormit. Un espectacle recomanable que podeu veure el 17 de gener al Teatre Poliorama.

La segona proposta lliga la cobla amb la veu. Ja fa temps que sabem que una cobla no només ha de tocar sardanes, però potser no havíem pensat que es podia unir amb una veu.


Roger Mas i la Cobla Sant Jordi han treballat conjuntament amb èxit i han pujat als escenaris amb un programa que inclou cançons del cantautor i poesies musicades, que Mas ha portat al seu terreny. El resultat és un espectacle que ha rebut els aplaudiments tant de la crítica com del públic.