17.1.12

Què fem?

Maika Makovski
La cantant mallorquina, que després de tornar de la seva estada als EUA està fent fortuna a casa nostra, actuarà dijous 19 a les 21:00 a la Sala Apolo de Barcelona.


Camarada Kalashnikov + Diamand Roig
I si divendres no sabeu què fer, tots cap a Vilafranca del Penedès! A veure aquest concert a Cal Bolet (C/ Duc de la Victòria). L'entrada costa quatre euros i comença a les 22:30.

Élena
Avui farem una excepció i recomanarem un concert de fora de Catalunya. Anem tan lluny com a València, ja veieu. Élena tocarà a la sala Wah Wah dissabte a les 22:20, carrer Campoamor, 52-54.

Mojinos Escozíos
Si sou de Mataró o rodalies i dissabte voleu anar a passar-vos-ho bé, no teniu excusa. Planteu-vos a la Sala El Clap a les 23:00 i ells faran la resta.

PulpoPop

El psicodèlic grup català ja ha iniciat FigaTour 2012 i de moment s'aturen a la Festa Major de Parets del Vallès. En concret, dissabte 21 a les 23:30, al pavelló municipal.

1 comentari:

  1. Quina currada que feu!! Crec que us podria fer un bon ús una aplicació: Nvivo.es, a partir de la música que tens a la biblioteca et busca tots els concerts vinculats als grups.

    Una abraçada! Molt bona feina!

    Unai

    ResponElimina