18.1.12

Passem revista!

Amics, des del mes d'octubre que us proposem noves idees musicals. Però encara no hem passat revista de què se n'ha fet d'aquells grups que, un dia, vam fer aparèixer al nostre bloc. Així que això és el que farem avui. Us presentem breument algunes de les propostes per les quals vam apostar en el seu dia i com els va.

Àcid Úric
El nou projecte musical d'Oriol Cardona sembla que ha agafat embranzida i ja ha tret nou disc: Déu sap que ha arribat l'hora. Al web del grup podreu trobar les diferents maneres d'aconseguir-lo. Us el recomanem si us agrada el bon rock dels 70's, força difícil de trobar avui en dia.

Maria Coma
Gairebé res a dir-vos d'una de les figures musicals que emergeix amb més força al nostre país. Només que, després de presentar el disc Magnòlia i ser portada de l'Enderrock del mes de desembre, aquest divendres dia 20 inicia la gira de presentació del CD a Lleida. Coma actuarà puntalment amb el Quartet Brossa i la podrem escoltar a les quatre províncies catalanes. Consulteu l'agenda dels propers concerts aquí.

Irene Terrón
Vam parlar-vos la cantautora de Molins de Rei ara ja fa uns mesos i avui hi tornem perquè ha tret el videoclip de la seva cançó Una mica de sal. Hem de destacar positivament que Terrón ha madurat com a cantant durant aquest temps i esperem així ho continuï fent. 

Projecte Pandero
Aquells que ens seguiu més fidelment recordareu que un dia vam publicar sobre el Projecte Pandero, una iniciativa del músic Guillem Balaz per a difondre i recuperar un tipus de cants aborígens catalans improvitzats que s'acompanyen d'un pandero quadrat. Doncs resulta que Balaz ja ha aconseguit els diners que demanava a Verkami, la web de micromecenatges culturals, i fins i tot els ha superat. Felicitats i endavant!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada