24.10.11

Què fem?

Amics i amigues, avui us presentem 5 recomanacions per la setmana que ens espera! Tots els que pugueu, aprofiteu el pont!


Orxata Sound System, At Versaris, Arthur Caravan, Cocomo i Héctor Arnau
Podeu sentir tots aquests músics a la Sala Mirror de València el dia 28 d’octubre. Una molt bona oportunitat de sentir el particular rap dels Orxata. L’entrada val 10€ i la festa comença a partir de les 8 del vespre.

Els Pets
Els clàssics del rock català toquen a una sala de referència de la música en directe, la Stroika de Manresa. Ens hi esperen el dissabte 29 d’octubre a les 11 de la nit. L’entrada anticipada val 15€

Pau Alabajos, Cesk Freixas, Jordi Montañez, Meritxell Gené, Andreu Valor i Josep Romeu
El dissabte 29 d’octubre se’ns gira feina, perquè també podem anar a sentir el cicle de CantsiAutors de Granollers, a la Casa de Cultura de Sant Francesc. Una bona combinació de veus conegudes i per conèixer. L’entrada val 8€ i pels socis, 5.

Sanjosex i Mazoni
Vinga, que aquest és gratis eh! Els podem sentir el dilluns 31 d’octubre a les Barraques de Girona. No us perdeu la Festa Major i, sobretot, l’ambient nocturn que es cou a la Devesa. Bona música i molta festa!

Brams, Strombers, Bongo Botrako, Txarangö i Millor que res
Com que nosaltres celebrem la castanyada i no altres festes anglosaxones d'importació, us presentem el cartell de luxe de la Castanyada Rock a Piera. Serà el 31 d’octubre i hem d’agafar les entrades ràpid, que s’estan esgotant! Les podem comprar a Atrápalo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada