8.1.12

Què fem?


Tornem de les vacances de Nadal i, com cada dimarts, us fem cinc propostes musicals per la setmana que ens espera. Esperem que us agradin!

Titot i David Rosell
Titot i David Rosell, dos dels grans músics catalans, actuen junts al Voilà-Cafè Teatre de Manresa. Una bona oportunitat pels que els agradi la música compromesa, un bon exemple és la cançó L’home de Srebrenica, que segur que podreu escoltar. El concert comença a les 11 i l’entrada anticipada val 5€ (7 a taquilla).

Andreu Valor
Una nova generació de cantautors catalans puja amb força. Andreu Valor n’és un dels representants, provinent del País Valencià i divendres 13 actua a Cardedeu. L’actuació comença a les 9 del vespre.

Àcid Úric
També el divendres, el millor rock d’Àcid Úric us espera a la Casilla de les Mines d’Osor, un poblet prop de Sant Hilari. Els podeu escoltar a partir de les 11 de la nit. Us ho recomanem!

Uri Nieto, Dani Bolsa i Marc Prim
Els del Casal l’Esquerda de Granollers proposen tres cantautors per començar l’any, Uri Nieto, Dani Bolsa i Marc Prim. El concert és dissabte 14 a partir de les 10 del vespre i l’entrada és gratuïta. Si teniu ganes de passar una nit amb bona companyia i bona música, ja teniu el lloc.

Gritando en Silencio
I una última proposta que, tot i no ser de música en català, creiem que també val la pena. Els rockers Gritando en Silencio actuen el dissabte 14 al Clap de Mataró. A partir de les 11 de la nit, la banda sevillana presentarà el seu primer treball. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada